Kas ülikool on raske? Siis räägime sellest!

Arutame teemasid koos psühholoog Karita Kibuspuuga läbi kristliku vaatenurga: ülikooli ootused ja katsumused, stress ja läbipõlemine, töötamise ja laisklemise kunst, kuidas aega planeerida, et üle ei pingutaks, ootused endalt ja lähedastelt.

Pakume teed, kohvi. Söögiks saab puuvilju kui ka midagi soolast ning magusat.

Üritus on tasuta!

PS! Võta sõber ka kaasa, koos on julgem.

EN: Is life rough during uni? Let’s talk about it!

We’ll have a discussion with psychologist Karita Kibuspuu through a christian lens on important themes of expectations and hardships of university, stress and burnout, the art of working and being lazy, how to intentionally organise your calendar without overburdening it, expectations from oneself and nearest and dearest.

We’ll offer some tea and coffee, there’ll be some fruit and also something salty and savoury.

Admission is free!

Ps. grab a friend with you! The event will be in estonian, but we’re happy to provide translation to english if needed.